Olutpuoti ja ravintola Turun keskustan sydämessä

Ei pääse ravintola täplistään​

5piste5 on The Cow:n haarakonttori. Idea konseptista syntyi halusta tuoda esiin omaa oluttietämystämme. Olemme olutpuoti ja -ravintola Turun keskustan sydämessä. Tekemisemme avaintekijöinä ovat osaava henkilökunta ja uudet, usein vaihtuvat laadukkaat craft-oluet. Tarjolla on aina vähintään 100 oluen valikoima, kotimaisista ulkomaisiin. 

Ammattitaitoinen henkilökunta ja oma kypsytyskellari​

Asiakaspalvelu on meille asia, josta emme jousta. Haluamme aina auttaa ja osaamme ammattitaidollamme suositella erilaisiin tarpeisiin ja juuri sinulle sopivia tuotteita.

Henkilökuntamme kouluttautuu sekä nautiskelee oluista aktiivisesti.

Heidän toimintaansa voit seurata Untappd:ssa 
@janetti 
@jannevirkki.

Craft-olueiden tarjonnan lisäksi kypsytämme olutkellarissamme myös vintage-oluita, ja järjestämme tastingeja niiden tiimoilta.

Ravintolassa voit odotellessasi myös maistella tasting-annoksia erilaisista oluista. Meille voi tulla myös istumaan iltaa pienemmällä porukalla. Olemme Turun pienin ravintola, suurella sydämellä.

Olutpuodin tyypit

Janette

Janette toimii 5.5:ssa luovana johtajana. Hän rakastaa apa- ja lager-oluita. Janeten kautta aikojen lempioluet ovat Põhjala Must Kuld, Tanker ja Kakola collaboration Beach Boudoir sekä Tornion Panimon North Arctic Lager. Janette on myös pekonin ja majoneesin rakastajatar. Hänen lempiannoksensa on Martinsillan Grillin makkaraperunat pekonilla ja tuplachipotle-majoneesilla.

Janne

Janne on 5.5:n järjen ääni. Häntä kuvaillaan olut-hipsterinä, tosin ilman tatuointeja tai hassuja viiksiä. Janne pitää kaiken kaltaisista oluista, mutta suosikeiksi ovat nousseet Põhjala Virmalised, Pyynikin Mosaic Lager sekä Brewdogin Elvis Juice. Jannella on lemmikkinään corgi, olut-teemaan sopivasti nimeltään IPA.Ajankohtaista

Pysy kartalla 5piste5:n touhuista!

Poikkea kaupassamme tai ota yhteyttä.